There is a license error on this site:
LicenseException: License has expired.
The Web site remains functional, but this message will be displayed until the license error has been corrected.

To correct this error:If you do not have a license file, please request one from EPiServer License Center.
www.brynas.se Mediaservice - PublicTemplates

Mediaservice

Pressmeddelande
Alla större nyheter från Brynäs gällande A-laget skickas ut i pressmeddelande samt publiceras på vår hemsida. Andra nyheter från föreningen presenteras enbart på vår hemsida.

Pressackreditering
Alla journalister måste ackreditera sig till varje match. Ackreditering görs till Catarina Carlsson på e-post:catarina.carlsson@brynas.se eller tel 0736-33 33 40 Ackreditering till föreningen måste ske senast kl 12 aktuell matchdag. Ackrediteringen hämtas i entréhallen i Gavlerinken Arena, pressingången som är entré 5.

Pressläktare

Mediahyllan i Gavlerinken Arena är på fjärde våningen. Där finns 22 arbetsplatser för skrivande press samt ett antal platser för press som ej skriver. På pressläktaren får endast representanter för media samt Brynäs organisation vistas.  Du når enklast pressläktaren genom att ta hissen, som finns till höger i stora entrén, upp till fjärde våningen. Det går även att ta sig upp till fjärde våningen via trappor. Hissen upp till pressläktaren är låst, men vakterna i puben närmast hissen låser upp för pressackrediterade.

Platser för fotografer

Fotografer har platser i Gavlerinken Arena bredvid spelarbåset. Det finns även sittplatser för fotografer på plan 1, ovanför entrén mellan E1 och F1. Dessa platser är markerade. Fotograferna har även arbetsplatser med tillgång till uppkoppling i pressrummet på plan 4.

Teknik i Gavlerinken Arena
Samtliga pressplatser på mediahyllan är utrustade med LAN-uppkoppling. Det finns även dubbelt WLAN i Gavlerinken Arena.

Bilder och texter
Citera gärna vårt textmaterial men kom ihåg källhänvisning till hemsidan, eller ansvarig person. Bilder får ej användas utan tillstånd från upphovsman. Generellt gäller följande:
Porträtt- och idolbilder A-lag - Upphovsman: Foto-Kenne
Porträtt- och idolbilder Junior och ungdomslag - Upphovsman: Sportfoto Väst
Porträtt- och idolbilder Damlag - Upphovsman: Sportfoto Väst
Övriga bilder på hemsidan är tagna av Mats Åstrand. Hör av er till oss om ni vill använda någon bild.

Medlemsmagasin
Vill ni använda material ur vårt medlemsmagasin hör ni av er till kommunikationsansvarig Catarina Carlsson (catarina.carlsson@brynas.se) för mer information.

Logotyper och Emblem
Emblem i eps-format: Ladda hem här.
Bild på Gavlerinken Arena i jpg-format: Ladda hem här.

Sidan ändrad: 2011-06-22

Hosted by Interlan