There is a license error on this site:
LicenseException: License has expired.
The Web site remains functional, but this message will be displayed until the license error has been corrected.

To correct this error:If you do not have a license file, please request one from EPiServer License Center.
www.brynas.se Årets "Tigern-stipendiat" - PublicTemplates
Mattias Nörstebö

Årets "Tigern-stipendiat" är utsedd!

Innan nedsläpp i matchen mellan Brynäs IF och Skellefteå AIK var det dags att avslöja vem av de tre nominerade unga talangerna som blev året "Tigern-stipendiat".

De var tre från början, Jonas Johansson, Adam Brodecki och Mattias Nörstebö. Tre unga talanger i Brynäs IF:s juniorlag som alla haft en fantastisk utveckling under säsongen och blivit nominerade till priset. Men nu är det alltså klart att det blev Mattias Nörstebö som fick stipendiet.

Till Brynäslegenden Lennart ”Tigern ”Johanssons minne har man bildat en stiftelse i hans namn för att uppmuntra och hjälpa unga spelare som utmärker sig på ett positivt sätt i föreningen. Stipendiet på 12 000 kronor delas ut en gång per år för att användas i utbildande syfte. Förra säsongen då Elias Lindholm blev den första mottagaren men ikväll avslöjades alltså stiftelsens andra stipendiat, Mattias Nörstebö.
- Det kändes otroligt stort, det är en ära att få ta emot något sådant här, något jag är väldigt stolt över helt klart. Det var väldigt hårt konkurrens i Jonas och Adam som också var nominerade är två grabbar man kämpar tillsammans med varje dag. Jag vet vad de har för kvalitéer och de är två riktigt goa grabbar.  Det här gör att man får ännu större motivation inför framtiden, säger Mattias Nörstebö efter prisutdelningen.

Sidan ändrad: 2013-03-14

Hosted by Interlan