There is a license error on this site:
LicenseException: License has expired.
The Web site remains functional, but this message will be displayed until the license error has been corrected.

To correct this error:If you do not have a license file, please request one from EPiServer License Center.
www.brynas.se Medlemmar - PublicTemplates

Brynäs IF är en av de elitserieföreningar i Sverige som har flest medlemmar, i dagsläget är vi omkring 8 000 medlemmar. Brynäs IF är fortfarande ett av landets populäraste lag och många av våra medlemmar bor därför utanför Gävle.

Medlemmarna är en viktig del av Brynäs verksamhet och vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra vår medlemsverksamhet.

Brynäs har också tre officiella supporterklubbar:
Brooklyn Support Gävle
Supporterklubben Brynäs Stockholm
Brynäs Supporterklubb Väst

Supporterklubbarna bidrar framför allt till att skapa en härlig stämning på Brynäs matcher. Det gäller på hemmaplan i Gävle, men våra supporterklubbar ser också till att laget har ett stort stöd när de t ex spelar i Globen eller på Scandinavium.

På dessa sidor kan du läsa mer om vår medlemsverksamhet och våra supporterklubbar. Hur du gör för att bli medlem i Brynäs och vilka aktiviteter vi kommer att genomföra den närmaste tiden.

Om du har frågor eller synpunkter på innehåll på dessa sidor är du välkommen att höra av dig till Catarina Carlsson, kommunikationsansvarig i Brynäs på e-post: catarina.carlsson@brynas.se

Nyheter
Medlemsduellen mellan Brynäs IF och Leksands IF är avslutad. Efter tre månaders tävlande kan vi nu konstatera att Brynäs IF vunnit en förkrossande seger mot ärkefienden.
Brynäs IF vann medlemsduellen!
2012-02-01 Medlemsduellen mellan Brynäs IF och Leksands IF är avslutad. Efter tre månaders tävlande kan vi nu konstatera att Brynäs IF vunnit en förkrossande seger mot ärkefienden. Läs mer »
 
Idag är sista tävlingsdagen i vår medlemsduell mot Leksands IF. Brynäs har intagit en säker ledning tack vare alla Brynäsfans som blivit medlemmar. 681 nya medlemmar så här långt. Fantastiskt jobbat!
Aktuell ställning medlemsduellen
2012-01-31 Idag är sista tävlingsdagen i vår medlemsduell mot Leksands IF. Brynäs har intagit en säker ledning tack vare alla Brynäsfans som blivit medlemmar. 681 nya medlemmar så här långt. Fantastiskt jobbat! Läs mer »
 
Fram till den 31 januari pågår kampen mellan Brynäs IF och Leksand IF i medlemsduellen. Brynässupportrarna har lyckats kämpa till sig en ledning, och just nu har vi fått 635 nya medlemmar. Fantastiskt jobbat! Så här ser ställningen ut just nu:
Aktuell ställning medlemsduellen
2012-01-26 Fram till den 31 januari pågår kampen mellan Brynäs IF och Leksand IF i medlemsduellen. Brynässupportrarna har lyckats kämpa till sig en ledning, och just nu har vi fått 635 nya medlemmar. Fantastiskt jobbat! Så här ser ställningen ut just nu: Läs mer »
 
Fram till den 31 januari pågår kampen mellan Brynäs IF och Leksand IF i medlemsduellen. Brynässupportrarna har lyckats kämpa till sig en ledning, och just nu har vi fått 603 nya medlemmar. Fantastiskt jobbat! Så här ser ställningen ut just nu:
Aktuell ställning medlemsduellen
2012-01-18 Fram till den 31 januari pågår kampen mellan Brynäs IF och Leksand IF i medlemsduellen. Brynässupportrarna har lyckats kämpa till sig en ledning, och just nu har vi fått 603 nya medlemmar. Fantastiskt jobbat! Så här ser ställningen ut just nu: Läs mer »
 
Fram till den 31 januari pågår kampen mellan Brynäs IF och Leksand IF i medlemsduellen. Brynässupportrarna har lyckats kämpa till sig en ledning, och just nu har vi fått 497 nya medlemmar. Fantastiskt jobbat! Så här ser ställningen ut just nu:
Aktuell ställning medlemsduellen
2012-01-04 Fram till den 31 januari pågår kampen mellan Brynäs IF och Leksand IF i medlemsduellen. Brynässupportrarna har lyckats kämpa till sig en ledning, och just nu har vi fått 497 nya medlemmar. Fantastiskt jobbat! Så här ser ställningen ut just nu: Läs mer »
 
Kampen mellan Brynäs IF och Leksand IF fortsätter i medlemsduellen. Brynässupportrarna fortsätter att vara aktiva, och vi har fortfarande ledningen. Så här ser ställningen ut just nu:
Aktuell ställning medlemsduellen
2011-12-21 Kampen mellan Brynäs IF och Leksand IF fortsätter i medlemsduellen. Brynässupportrarna fortsätter att vara aktiva, och vi har fortfarande ledningen. Så här ser ställningen ut just nu: Läs mer »
 
Måndagen den 21 juni kl 18 är det dags för Brynäs IF:s årsmöte.
Kallelse till Brynäs IF:s årsmöte
2010-06-07 Måndagen den 21 juni kl 18 är det dags för Brynäs IF:s årsmöte. Läs mer »
 
Nu finns säsongens andra nummer av Brynäsmagasinet ute till försäljning. Tidningen kan köpas i  Brynässhopen och i vår webbshop. Alla medlemmar får tidningen med post.
Nytt nummer av Brynäsmagasinet
2010-03-01 Nu finns säsongens andra nummer av Brynäsmagasinet ute till försäljning. Tidningen kan köpas i Brynässhopen och i vår webbshop. Alla medlemmar får tidningen med post. Läs mer »
 

Årsmöte 2013

Se Brynäs ordinarie årsmöte från 17 juni 2013

Webb-TV

Se reportage om Brynäs och highlights från matcherna

Synpunkter?

Tyck till om hemsidan och hockeymagasinet.
Hosted by Interlan
Powered by EpiServer CMS
Sogeti
EPiTrace logger