There is a license error on this site:
LicenseException: License has expired.
The Web site remains functional, but this message will be displayed until the license error has been corrected.

To correct this error:If you do not have a license file, please request one from EPiServer License Center.
www.brynas.se Brynäs IF vann medlemsduellen! - PublicTemplatesBrynäs IF vann medlemsduellen!

Medlemsduellen mellan Brynäs IF och Leksands IF är avslutad. Efter tre månaders tävlande kan vi nu konstatera att Brynäs IF vunnit en förkrossande seger mot ärkefienden.

Sedan november har Brynäs IF och Leksands IF tävlat i en medlemsduell. Den förening som kunde värva flest nya medlemmar innan den sista januari skulle vinna den prestigefyllda kampen. Nu har slutresultatet kommit, och vi kan konstatera att Brynäs IF vunnit medlemsduellen med stor marginal.

Under perioden har Brynäs IF fått 789 nya medlemmar, och Leksands IF fick 387 nya medlemmar. Dessutom har Brynäs IF 299 intresseanmälningar mot Leksands 85. Intresseanmälningar är personer som anmält att de vill bli medlemmar, men som inte hunnit betala in avgiften innan den 31 januari.
– Det känns fantastiskt kul att spöa Leksand i den här medlemskampen, säger Sven Engwall, marknadschef i Brynäs IF. Det är också ytterligare ett bevis på att Brynäs IF är på gång. Att vi på så kort tid kan få ihop nästan 800 medlemmar känns jättekul och inspirerande för oss att fortsätta jobba mot vår målsättning att ha 10 000 medlemmar inom tre år.
Totalt har Brynäs IF nu närmare 7 000 medlemmar i föreningen.

Priset för att vinna medlemsduellen är så klart alla nya medlemmar som Brynäs IF fått, och självklart äran att få besegra Leksand. Det känns skönt i ett Brynäshjärta.
– Vi vill även passa på att tacka alla gamla och nya medlemmar som hjälpt oss att vinna. Våra gamla medlemmar har bidragit till kampen genom att vara med och värvat nya medlemmar, och på så sätt bidragit till vinsten, säger Sven Engwall.

Personer som redan var medlemmar i Brynäs fick en värvningspremie för varje ny medlem som de värvade.
– Totalt har våra medlemmar värvat omkring 150 personer, säger Sven Engwall. Även om tävlingen är slut så fortsätter vi att belöna de som värvar nya medlemmar. Alla som värvar en ny medlem från och med nu kommer att få vår nya, exklusiva 100-års pin som vi tagit fram till vårt jubileum.


Slutresultat i Medlemsduellen

Sidan ändrad: 2012-02-01
Hosted by Interlan
Powered by EpiServer CMS
Sogeti
EPiTrace logger