Följ Brynäs damlag på FacebookNyheter
Brynäs IF har valt att låna ut forwarden Amanda Lindberg till Sandviken IK i division 1. Dessutom lämnar forwarden Olivia Justin laget.
Dam: Förändringar i truppen
2015-10-27 Brynäs IF har valt att låna ut forwarden Amanda Lindberg till Sandviken IK i division 1. Dessutom lämnar forwarden Olivia Justin laget. Läs mer »
 
 Imorgon är det dags för match igen så SDE gästar Gavlerinken Arena. Kan man hålla en hög kvalité på passningsspelet och bra fart under skridskorna så kommer man styra morgondagens match, enligt tränare Madeleine Östling.
Dam: "Vi tror på oss själva"
2015-10-27 Imorgon är det dags för match igen så SDE gästar Gavlerinken Arena. Kan man hålla en hög kvalité på passningsspelet och bra fart under skridskorna så kommer man styra morgondagens match, enligt tränare Madeleine Östling. Läs mer »
 
Vi har tagit ett snack med damlagets senaste nyförvärv Jessica Adolfsson om varför valet föll på Brynäs och hur hon trivs i föreningen och staden än så länge.
Dam: "Jag stortrivs verkligen i klubben "
2015-10-22 Vi har tagit ett snack med damlagets senaste nyförvärv Jessica Adolfsson om varför valet föll på Brynäs och hur hon trivs i föreningen och staden än så länge. Läs mer »
 
Dam: "Det krävs ett hårt jobb för varenda poäng"
2015-09-25 Läs mer »
 

Riksserien.se

Stolt sponsor

Stolt sponsor

Stolt sponsor

Hosted by Interlan
Powered by EpiServer CMS
Sogeti
EPiTrace logger