There is a license error on this site:
LicenseException: License has expired.
The Web site remains functional, but this message will be displayed until the license error has been corrected.

To correct this error:If you do not have a license file, please request one from EPiServer License Center.
www.brynas.se Old School Brynäs - PublicTemplates

Old School Brynäs

I dagens Old school intervju träffar vi Janne Larsson
Old School: Janne Larsson
2014-09-23 I dagens Old school intervju träffar vi Janne Larsson Läs mer »
 
I dagens Old School intervju har vi tagit ett snack med Tom Bisset som var en del av det fantastiska guldlag som vann SM 1993.
Old School: Tom Bissett
2013-12-18 I dagens Old School intervju har vi tagit ett snack med Tom Bisset som var en del av det fantastiska guldlag som vann SM 1993. Läs mer »
 
I dagens Old school intervju träffar vi Conny Silfverberg
Old School: Conny Silfverberg
2013-11-29 I dagens Old school intervju träffar vi Conny Silfverberg Läs mer »
 
Han fick sitt smeknamn från Elov Perssons seriefigur, Kronblom. När kompisarna hemma på Lasarettvägen i Skellefteå tyckte smeknamnet var för långt att säga så drog man helt enkelt ihop det till
Old School: Krobbe Lundberg
2013-05-03 Han fick sitt smeknamn från Elov Perssons seriefigur, Kronblom. När kompisarna hemma på Lasarettvägen i Skellefteå tyckte smeknamnet var för långt att säga så drog man helt enkelt ihop det till "Krobbe". I dagens Old School möter vi Lars Gunnar Lundberg! Läs mer »
 
I dagens Old Schoolintervju träffar vi Stefan Persson. Norrbottningen som inte bara har framgångsrika säsonger i Brynäströjan utan också i både NHL och Tre Kronor.
Old School: Stefan Persson
2013-04-29 I dagens Old Schoolintervju träffar vi Stefan Persson. Norrbottningen som inte bara har framgångsrika säsonger i Brynäströjan utan också i både NHL och Tre Kronor. Läs mer »
 
I veckans Old School-intervju träffar vi Martin Karlsson, en av Brynäs mest effektiva målskyttar någonsin.
Old School: Martin Karlsson
2013-04-19 I veckans Old School-intervju träffar vi Martin Karlsson, en av Brynäs mest effektiva målskyttar någonsin. Läs mer »
 
Möt en av Brynäs riktiga hjältar i dagens Old School-intervju. Stefan Canderyd är Karlskogasonen som bland annat frälste Brynäs med det där klassiska målet 1976.
Old School Brynäs: Canderyd
2013-04-12 Möt en av Brynäs riktiga hjältar i dagens Old School-intervju. Stefan Canderyd är Karlskogasonen som bland annat frälste Brynäs med det där klassiska målet 1976. Läs mer »
 
Möt Hoforskillen och den forne lagkaptenen Jan-Erik Silfverberg i veckans Old School-intervju!
Old school: Jan-Erik Silfverberg
2013-04-05 Möt Hoforskillen och den forne lagkaptenen Jan-Erik Silfverberg i veckans Old School-intervju! Läs mer »
 
Han har under karriären varit med om både OS, VM och hela fem SM-guld tillsammans med Brynäs IF. Nu möter vi Stig Östling, Ockelbosonen som tog omvägen via Mora till Brynäs A-lag där han bland annat utsågs till Sveriges bästa spelare och fick guldpucken.
Old School Hockey: Stig Östling
2013-02-27 Han har under karriären varit med om både OS, VM och hela fem SM-guld tillsammans med Brynäs IF. Nu möter vi Stig Östling, Ockelbosonen som tog omvägen via Mora till Brynäs A-lag där han bland annat utsågs till Sveriges bästa spelare och fick guldpucken. Läs mer »
 
Många har kallat honom den störste hockeyspelaren som Sverige fått fram. I dagens Old School möter vi en av två bröder med rötterna i Salmi-by, Börje Salming.
Old School Brynäs: Börje Salming
2012-11-21 Många har kallat honom den störste hockeyspelaren som Sverige fått fram. I dagens Old School möter vi en av två bröder med rötterna i Salmi-by, Börje Salming. Läs mer »
 
I veckans Old School möter vi en vinnarskalle som alltid satte laget före jaget. Stig Salming är spelaren som gick flera hårda bataljer i Brynäströjan såväl som i landslaget.
Old School Brynäs: Stig Salming
2012-08-07 I veckans Old School möter vi en vinnarskalle som alltid satte laget före jaget. Stig Salming är spelaren som gick flera hårda bataljer i Brynäströjan såväl som i landslaget. Läs mer »
 
I dagens Old School får vi ta del av den fantastiska historien om en av Brynäs största profiler genom tiderna. Strömsbrokillen som kan ha sina benskydd att tacka för en lång och framgångsrik karriär i Brynäs IF
Old School Brynäs: William Löfqvist
2012-07-25 I dagens Old School får vi ta del av den fantastiska historien om en av Brynäs största profiler genom tiderna. Strömsbrokillen som kan ha sina benskydd att tacka för en lång och framgångsrik karriär i Brynäs IF Läs mer »
 
Det forna NHL-proffset och Brynäsaren Inge Hammarström står i fokus i dagens Old School Brynäs. Han valde att gå över till Brynäs IF efter sin tid i Timrå och idag är han en av klubbens största profiler.
Old School Brynäs: Inge Hammarström
2012-07-10 Det forna NHL-proffset och Brynäsaren Inge Hammarström står i fokus i dagens Old School Brynäs. Han valde att gå över till Brynäs IF efter sin tid i Timrå och idag är han en av klubbens största profiler. Läs mer »
 
Dagens gäst i Old School Brynäs är Stefan Karlsson. Men för att att vi ska få en koppling mellan hono och hockeyn så lägger vi till smeknamnet
Old School Brynäs: Stefan Karlsson
2012-07-03 Dagens gäst i Old School Brynäs är Stefan Karlsson. Men för att att vi ska få en koppling mellan hono och hockeyn så lägger vi till smeknamnet "Lill-Prosten" och då vet säkert alla Brynäs-supportrar vem vi talar om. Läs mer »
 
Under sina 15 säsonger i Brynäströjan var han med och vann 8 SM-Guld. Den målfarlige forwarden Lars-Göran Nilsson valde bort fotbollen för att spela ishockey i Brynäs och kom att kallas
Old School Brynäs: Lars-Göran Nilsson
2012-06-27 Under sina 15 säsonger i Brynäströjan var han med och vann 8 SM-Guld. Den målfarlige forwarden Lars-Göran Nilsson valde bort fotbollen för att spela ishockey i Brynäs och kom att kallas "Virvelvinden från Vuollerim". Läs mer »
 
Kirunagrabben vägrade skriva kontrakt men kom till Gävle i augusti 1963 som han lovat. Med en framgångsrik karriär i både Brynäströjan och Tre Kronor hänger hans tröja idag i Läkerol Arenas tak tillsammans med många av hans lagkamrater.
Old School Brynäs: Tord Lundström
2012-06-20 Kirunagrabben vägrade skriva kontrakt men kom till Gävle i augusti 1963 som han lovat. Med en framgångsrik karriär i både Brynäströjan och Tre Kronor hänger hans tröja idag i Läkerol Arenas tak tillsammans med många av hans lagkamrater. Läs mer »
 
Hans
Old School Brynäs: Hans "Virus" Lindberg
2012-06-13 Hans "Virus" Lindberg var den bästa av de sämsta innan han sedan fick spela med de duktiga killarna . Grannskapet med Thure Wickberg fick honom att ta sig till Brynästräningarna och senare i livet ta sig an rollen som förbundskapten i Tre Kronor. Läs mer »
 
Brynäs första landslagsmålvakt är en helhjärtad Brynäsare som efter tolv säsonger i klubben kunde stoltsera med fem SM-guld. Han blev också den äldsta spelaren genom tiderna som spelat i Elitserien 1993.
Old School Brynäs: Hans Dahllöf
2012-05-31 Brynäs första landslagsmålvakt är en helhjärtad Brynäsare som efter tolv säsonger i klubben kunde stoltsera med fem SM-guld. Han blev också den äldsta spelaren genom tiderna som spelat i Elitserien 1993. Läs mer »
 
Talang, en god lagkamrat och lugnet själv. Han var hockeyspelaren som var omtyckt av de flesta. Som den första lagkaptenen i Brynäs IF ledde han laget under klubbens storhetstid. Idag tar vi del av Lasse Bylunds historia i Brynäströjan.
Old School Brynäs: Lasse Bylund
2012-05-22 Talang, en god lagkamrat och lugnet själv. Han var hockeyspelaren som var omtyckt av de flesta. Som den första lagkaptenen i Brynäs IF ledde han laget under klubbens storhetstid. Idag tar vi del av Lasse Bylunds historia i Brynäströjan. Läs mer »
 
Håkan
Old School Brynäs: Håkan Wickberg
2012-05-15 Håkan "Wicke" Wickberg finns inte längre med oss. I december 2009 fick hela hockeysverige beskedet att en av svensk ishockeys största spelare hade somnar in. Håkan Wickberg blev 66 år. Läs mer »
 
I oktober 2010 avled en av Brynäs största profiler - Lennart
Old School Brynäs: Lennart "Tigern" Johansson
2012-03-08 I oktober 2010 avled en av Brynäs största profiler - Lennart "Tigern" Johansson. Han var verksam i Brynäs som både spelare och ledare. 2008 gjordes en intervju med Tigern som vi idag publicerar i vår serie Old School Brynäs Läs mer »
 
Henry ”Bagarn” Eriksson är ensam om att vara i livet från det Brynäslag som 1943/44 gjorde föreningens första säsong i Division 1, eller svenska serien som den även hette.
Old School Brynäs: Henry Eriksson
2012-02-06 Henry ”Bagarn” Eriksson är ensam om att vara i livet från det Brynäslag som 1943/44 gjorde föreningens första säsong i Division 1, eller svenska serien som den även hette. Läs mer »
 

Hosted by Interlan
Powered by EpiServer CMS
Sogeti
EPiTrace logger