There is a license error on this site:
LicenseException: License has expired.
The Web site remains functional, but this message will be displayed until the license error has been corrected.

To correct this error:If you do not have a license file, please request one from EPiServer License Center.
www.brynas.se Skridskoskolan - PublicTemplates

BRYNÄS IF SKRIDSKOSKOLA Säsongen 2015-2016
Vi har många deltagare i vår skridskoskola vilket vi i Brynäs IF är stolta över. Vi tycker att det är en styrka hos klubben eftersom ungdoms-arbetet är oerhört viktigt.


MålsättningVår långsiktiga målsättning är naturligtvis att vi genom vårt arbete skall fostra hockeyspelare till Brynäs IF. På den åldersnivå som våra deltagare befinner sig så är det dock viktigast att ditt barn skall få en bra start i hockeyspelandet och en möjlighet att lära sig åka skridskor i sin egen takt. Vi vill att ditt barn skall tycka det är kul med hockey och kommer att lägga upp träningarna därefter.

Brynäs IF har också sociala mål. Vi vill att hockeyn skall läras in i en miljö där gemenskap, glädje och samhörighet finns. Då finns möjlighet att uppnå god laganda där spelarna känner ansvar och visar respekt för varandra. Även om alla inte blir hockeyspelare i framtiden så är vår målsättning att man skall ha lärt sig något bra och positivt i Brynäs IF.


Frågor ?Om du har frågor är du välkommen att ringa eller maila till Brynäs IF ungdomsansvarige, Stefan Utby, som du hittar under rubriken Kontaktpersoner i menyn.


Stefan Utby
026 - 54 46 63
0736 - 33 33 77

Stefan.utby@brynas.se


Läs mer: Om Brynäs IF Skridskoskola


Hosted by Interlan
Powered by EpiServer CMS
Sogeti
EPiTrace logger