Tisdag Tis 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Fredag Fre 10 Mars Mar
Lördag Lör 11 Mars Mar
Måndag Mån 13 Mars Mar
Tisdag Tis 14 Mars Mar
Onsdag Ons 15 Mars Mar
Torsdag Tor 16 Mars Mar
Fredag Fre 17 Mars Mar
Lördag Lör 18 Mars Mar
Söndag Sön 19 Mars Mar
Måndag Mån 20 Mars Mar
Tisdag Tis 21 Mars Mar
Torsdag Tor 23 Mars Mar

Wecall Sports växlar upp sitt partnerskap - blir officiell partner till Brynäs IF: ”Brynäs värden för företag är unika”

16 november 2022 09:30
Brynäs IF, Wecall, Wecall Sports, Niklas Thorén, Håkan Svedman
Brynäs

Wecall Sports växlar upp med Brynäs IF.

Efter att ha ökat omsättningen för 1912-klubben fem år i rad blir de nu en officiell partner till föreningen.

– Här har vi en unik möjlighet att stärka värden för varandra, säger Niklas Thorén, Wecalls VD och grundare.


Wecall Sports har de fem senaste säsongerna varit föreningens leverantör av tjänster och försäljning mot Brynäs IF:s 1912-klubb. Klubben där mindre men ack så viktiga partnerskap förmedlas och förädlas genom aktiveringar och biljettpotter.

Wecall som har varit en viktig partner genom sitt engagemang till klubben väljer nu att växla upp sitt partnerskap och kliver in som officiell partner och blir där med också ens strategisk partner till föreningens hållbarhetsarbete.

– Vi är glada och mycket stolta över det samarbete vi byggt upp under flera år med Wecall Sports. Det här är en gemensam signal att vi är bra för varandra. Wecall har stadigt successivt ökat sin försäljning till föreningen och på så sätt visat att man klarar av att sälja, värdera och paketera affärslösningar på dessa nivåer som gör att vi vill växa med varandra, säger Håkan Svedman, klubbdirektör Brynäs IF.

Det Sundvallbaserade företaget ägs av moderbolaget Wecall, som är ett av Sveriges ledande telemarketingbolag och är verksamma i hela Europa. Förutom deras position i näringslivet är de även frekvent förekommande i idrottsvärlden genom just Wecall Sports. En marknadsledande aktör när det kommer till att rekrytera partners till elitidrotten genom både föreningar och förbund i Sverige.

– Det känns helt naturligt att växa i partnerskapet med Brynäs IF. Vi har i flera år hittat rätt i vårt arbetssätt och nu spelar tiden oss också rätt att öka våra investeringar i föreningen. Vi ser att Brynäs IF:s värden för företag i sig är unika, dels genom varumärket Brynäs IF, dels genom det mycket uppskattade hållbarhetsarbete man gör. Här har vi en unik möjlighet att stärka värden för varandra, säger Wecalls VD och grundare Niklas Thorén.

Genom partnerskapet är också Wecall tydliga med att deras egen hållbarhetsresa intensifieras. Sättet att se, leva och sälja associationsvärden för idrottsföreningar inom hållbarhet är framtiden och här är kunskapstillförseln genom partnerskapet en stor del.

– Vi ökar och tar plats på en av regionens starkaste mötesplatser. Dels som logeägare i sig men i grunden handlar det också om att vi får chans att utveckla vår affär genom partnerskapet. Föreningens vision med att skapa vinnare på och vid sidan av isen ligger helt i linje med våra värderingar och vi imponeras av arbetet genom främst En bra start och Jämställdhetsresan. Nu ser vi med stor tillförsikt fram emot att ta nästa steg och göra ännu fler partners i hela regionen till vinnare – och att vi ska kunna bidra med ännu fler vinnare, säger Michael Backlund, partneransvarig på Wecall Sports.

Wecall Sports blir föreningens fjortonde strategiska partner. Det är föreningens högsta antal genom historien. De strategiska partnernivåerna som består av huvudpartners, officiella partners och utvecklingspartners har med tiden växt sig starkare. Den senaste nivån där just ett av hållbarhetsområdena är den samlande kraften där man har en tydlig ambition från båda sidor att växa i föreningens struktur. Som huvudpartner och officiell partner är man övergripande partner till hela föreningens arbete och man tar då också plats i föreningens exklusiva skara av leverantörer.

– Det känns så klart fantastiskt att Wecall Sports växer i sitt partnerskap. Vi vet sedan flera år av nära relationer att man är erkänt skickliga på att skapa relationer och affärer genom 1912-klubben. Där har man gjort en imponerade resa och slagit omsättningsrekord varje år. Det har lett till att hela det affärsområdet växt till något större än bara traditionella paket. Med det här partnerskapet växlar vi också upp den strategiska satsningen även på att utveckla föreningens hållbarhetsförsäljning och business-to-business del. Naturligt blir vi närmare varandra i dynamiska paketeringar för företag som vill växa inom hållbarhetsområden. Det här är helt i tiden och en framgång för båda parter, säger Jakob Westerlund, koordinator för föreningens hållbarhet och kommersiella sidor.

1912-klubben är föreningens största partnernivå sett till antalet partners och affärer. Genom avtalet blir också Wecall Sports exklusiv leverantör till Brynäs IF och kommer därmed även fortsättningsvis att administrera 1912-klubben.

Vi säger varmt välkommen som officiell partner till Brynäs IF, Wecall Sports!