Tisdag Tis 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Fredag Fre 10 Mars Mar
Lördag Lör 11 Mars Mar
Måndag Mån 13 Mars Mar
Tisdag Tis 14 Mars Mar
Onsdag Ons 15 Mars Mar
Torsdag Tor 16 Mars Mar
Fredag Fre 17 Mars Mar
Lördag Lör 18 Mars Mar
Söndag Sön 19 Mars Mar
Måndag Mån 20 Mars Mar
Tisdag Tis 21 Mars Mar
Torsdag Tor 23 Mars Mar

En gång Brynäs – alltid Brynäs, avsnitt 1: ”Hyllningen”

28 oktober 2022 16:45
Brynäs

Tårarna, skratten och händerna som darrar som asplöv.

Idag är det premiär för vår nya Privatpartnerserie En gång Brynäs – alltid Brynäs.

I det första avsnittet får tittaren följa med bakom kulisserna när Ove Molin hyllades med en vepa i taket av Monitor ERP Arena.


Som Privatpartner på guldnivå får du under föreningens verksamhetsår tillgång till exklusivt kommunikationsinnehåll i form av serien En gång Brynäs – alltid Brynäs. Med serien hoppas vi kunna ge dig som engagerar dig i klubben en hög grad av insyn i det arbete som varje dag görs, i omklädningsrummet som på kontoret.

Avsnitten kommer att ha olika teman och i premiäravsnittet får du möjligheten att följa Ove Molin bakom kulisserna i samband med att hans vepa hissades i taket i Monitor ERP Arena.

Detta första premiäravsnitt kommer att vara tillgängligt för samtliga Privatpartnernivåer och då det första avsnittet handlar om Ove Molin och vi är av den fasta övertygelsen om att Ove är en del av alla brynäsare så kommer avsnittet även efter några dagar att öppnas upp för samtliga att ta del av. Även de som inte är privatpartners.

Från och med seriens andra avsnitt kommer En gång Brynäs – alltid Brynäs endast att vara tillgänglig för dig som är Privatpartner på guldnivå.