Tisdag Tis 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Fredag Fre 10 Mars Mar
Lördag Lör 11 Mars Mar
Måndag Mån 13 Mars Mar
Tisdag Tis 14 Mars Mar
Onsdag Ons 15 Mars Mar
Torsdag Tor 16 Mars Mar
Fredag Fre 17 Mars Mar
Lördag Lör 18 Mars Mar
Söndag Sön 19 Mars Mar
Måndag Mån 20 Mars Mar
Tisdag Tis 21 Mars Mar
Torsdag Tor 23 Mars Mar

Vår matchvärd och arenapartner Monitor ERP System inviger nytt kontor i Gävle

28 november 2022 12:45
Brynäs IF, Monitor ERP Arena
Brynäs

Vår arenapartner växer i Gävle.

Monitor ERP System öppnar nya kontorslokaler och tillsammans fortsätter vi arbeta för ett framgångsrikt Brynäs IF.


Sedan 2019 pryder skylten Monitor ERP Arena taket på vår hemmaarena.

Familjeföretaget från Hudiksvall såg när det tidigare arenanamnsavtalet löpte ut en möjlighet att inleda en tillväxtresa i Gävle, Gävleborg och ut i världen. En möjlighet att förstärka sitt varumärke genom samarbetet med Brynäs IF.

Då pratade Jörgen Persson, ägare för företaget om partnerskapet som ”Time to level up”. Nu är det dags igen för Monitor ERP System att växla upp i Gävle. Tisdagen 29 november tar vi emot IK Oskarhamn i SHL och vi har då Monitor ERP System som matchvärd.

Samtidigt inviger de ett helt nytt kontot i Gävle.

– Det här är startskottet på en ny nivå igen. Vi har växt ur våra gamla lokaler och använder kraften i partnerskapet för att signalera att vi bara har börjat vår tillväxtresa, ”level up again”, säger Jörgen Persson, ägare Monitor ERP System.

– Vi är jättestolta över partnerskapet. Vi har sedan flera år haft en väldigt fin och förväntansfull dialog med Monitor ERP System över hur vi kan fördjupa relationen. Vi har som ambition att leda utvecklingen av Svensk Ishockey och här ser vi verkligen hur en symbios kan skapa framgångar när vi delar samma värderingar både på och utanför isen, säger Håkan Svedman, klubbdirektör Brynäs IF.

Monitor ERP System har ett uttalat mål - att växa i Gävle. När Monitor ERP System förvärvade arenanamnet blev det en symbol att med sitt stora Brynäshjärta visa sin etablering i Gävle.

Invigningen av det nya kontoret blir ett startskott på denna uppväxling i Gävle där målsättningen även är att anställa ännu mer arbetskraft i staden. Det handlar också om en ökad dialog med högskolan, den offentliga sektorn och idrottsrörelsen.

Tillsammans med Brynäs IF kommer Monitor ERP System att genomföra aktiviteter för att locka kompetens till regionen.

– För oss är samverkan med lokala aktörer och idrotten en stor nyckel i vår tillväxtresa. Som arenapartner vill vi bidra till att även möjliggöra tillväxt för Brynäs IF samtidigt som vi kan integrera i ett nätverk på, vad vi tycker, är regionens bästa mötesplats, säger Morgan Persson, VD Monitor ERP System.

Brynäs IF är på plats när Monitor ERP System inviger sitt nya kontor. På kvällen är sedan Monitor ERP System matchvärdar när IK Oskarshamn gästar arenan för SHL-match.

– Det ska bli väldigt inspirerande att fördjupa partnerskapet ytterligare. Vi sporrar varandra till att göra Brynäs IF till vinnare på isen samtidigt som vi brinner för att förstärka Monitor ERP System och deras varumärke, säger Svedman.

Anmälan för media

Invigningen av det nya kontoret är öppen för media. Vid frågor gällande invigningen eller anmälan, kontakta [email protected]