Tisdag Tis 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Fredag Fre 10 Mars Mar
Lördag Lör 11 Mars Mar
Måndag Mån 13 Mars Mar
Tisdag Tis 14 Mars Mar
Onsdag Ons 15 Mars Mar
Torsdag Tor 16 Mars Mar
Fredag Fre 17 Mars Mar
Lördag Lör 18 Mars Mar
Söndag Sön 19 Mars Mar
Måndag Mån 20 Mars Mar
Tisdag Tis 21 Mars Mar
Torsdag Tor 23 Mars Mar

Moderklubbsmatchen – Brynäs IF hyllar alla moderklubbar

31 januari 2023 10:00
SHL

När Brynäs möter Rögle den 4:e februari är det dags för moderklubbsmatchen. En dag och match där Brynäs IF sätter framtiden i fokus och passar på att hylla alla fantastiska klubbar som bidragit med välutbildade spelare som landat hos oss.


En stor del kommer från vårt närområde, det vi kallar för ”A-regionen”, från Hofors/Falun i väst, till Nordanstig i norr och Uppsala i söder men det finns så klart över hela Sverige och världens som förtjänar att hyllas.

– Det här gör vi för att hylla alla klubbar som bidragit med talangfulla spelare, det känns fantastiskt att ge tillbaka och sätta dom i rampljuset, moderklubbsmatchen blir en symbol för ett fantastiskt arbete, säger sportchef Johan Alcén.

Moderklubbsmatchen genomförs i samarbete med Bonnier News och Noppastiftelsen. Det betyder att distriktets alla föreningar i Gästrikland bjuds in till matchen, totalt kommer runt 1000 ishockeyspelare att bjudas in och representanter från dom kommer att hyllas i paus på isen då ”Noppastiftelsen" delar ut puckhinkar. Genom Bonnier News och GD/AB så möjliggörs att alla barn kan gå gratis på matchen.

– Vi vill tillsammans med distriktet skapa bästa förutsättningar för Morgondagens Brynäsare, det här är en symbol för framtiden, för alla fantastiska klubbar som bidrar - ett energiberikande inslag, avslutar Alcén.

Det här gör att matchen redan nu, har 6000 sålda biljetter.

För att köpa dina biljetter och bli en del av festen - köp dina biljetter till Moderklubbsmatchen här.