Tisdag Tis 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Fredag Fre 10 Mars Mar
Lördag Lör 11 Mars Mar
Måndag Mån 13 Mars Mar
Tisdag Tis 14 Mars Mar
Onsdag Ons 15 Mars Mar
Torsdag Tor 16 Mars Mar
Fredag Fre 17 Mars Mar
Lördag Lör 18 Mars Mar
Söndag Sön 19 Mars Mar
Måndag Mån 20 Mars Mar
Tisdag Tis 21 Mars Mar
Torsdag Tor 23 Mars Mar

Arena- och biljettinformation inför säsongen 2021/22

3 september 2021 10:00
information, Brynäs IF, Monitor ERP Arena, biljett
Brynäs

Nedan följer information gällande biljetter och publik i arenan.


Uppdatering: Sedan artikeln publicerades har det blivit lättnader i restriktionerna vilket gör att vi vid matcher från och med 29 september kommer kunna ta in full publik i arenan igen.

SHL-matcher:

Biljettinformation:

Enligt rådande restriktioner kommer Brynäs IF i samband med SHL-matcher att ha möjlighet att ta in 1 850 åskådare, exklusive restaurang- och logeplatser. Platserna kommer först och främst gå till våra serie-/säsongskortsinnehavare och eventuella platser som finns kvar kommer att släppas som lösbiljetter för allmän försäljning. Det är då först till kvarn som gäller (medlemmar och Privatpartners får möjlighet till köp innan övriga). Biljetterna kommer släppas match för match och vi kommer informera om när biljettsläppen görs. Detta då vi i förhand inte vet hur många platser som finns att tillgå med hänsyn till antalet seriekortsinnehavare samt rådande restriktioner. Lösbiljetter till hemmapremiären släpps under vecka 37.

Här kan du med ett säsongskort säkra din plats för säsongen 2021/22!

Enligt rådande restriktioner får vi ta emot 50 personer på ståplatsläktaren. Då den kvoten är fylld har vi för tillfället stängt försäljningen av seriekort på ståplats.

Platsinformation:

Då vi enligt rådande restriktioner behöver hålla avstånd mellan grupper om åtta åskådare är det möjligt att du kommer behöva flyttas till en annan plats än den du har köpt. Detta gäller oavsett om du har lösbiljett eller seriekort. Det kan även innebära att du förflyttas från ståplats till en annan sektion i arenan.

Arenainformation:

Varje sektion i arenan kommer att ha en egen ingång och utanför arenan finns info om vilken ingång du ska använda beroende på var du har din plats. Totalt finns åtta ingångar och vid entrén får du information och hänvisas till din plats. Väl i arenan kommer du bara kunna röra dig inom områden kopplade till din sektion. Arenan öppnar för besökare en timme innan nedsläpp.

Bar-/kioskinformation:

Då rörelsen i arenan kommer att vara begränsad till din sektion kommer alla ha tillgång till kiosker, men inte barer. Tråkigt, så klart, men alternativet är att inte kunna ta in lika många åskådare. Alla har självklart tillgång till toalett.

Bortasupportrar:

Under rådande restriktioner kommer Brynäs IF inte att allokera platser till bortalagens supportrar.

Restaurang-, Skybar- & logeinformation:

Våra restaurang och logeplatser kommer vara öppna med begränsat antal platser. Gå som vanligt in via restaurang- och logeentrén så blir du hänvisad till din plats. Det får sitta som mest fyra gäster vid varje bord på terassen och som mest åtta personer per bord i Skybar och inne i restaurang. Totalt har vi plats för 280 gäster i restaurangen och 120 matgäster i Skybar. Restaurang, loge och Skybar öppnar två timmar innan nedsläpp.

Merchandise:

Det kommer att finns möjlighet att köpa produkter i samband med matcher.

SDHL-matcher:

Biljettinformation:

Enligt rådande restriktioner kommer Brynäs IF i samband med SDHL-matcher att ha möjlighet att ta in 1 850 åskådare, exklusive restaurang- och logeplatser. Platserna kommer först och främst gå till våra serie-/säsongskortsinnehavare och eventuella platser som finns kvar kommer att släppas som lösbiljetter för allmän försäljning. Det är då först till kvarn som gäller. Biljetterna kommer släppas match för match och vi kommer informera om när biljettsläppen görs. Detta då vi i förhand inte vet hur många platser som finns att tillgå med hänsyn till antalet seriekortsinnehavare samt rådande restriktioner. Lösbiljetter till premiärhelgen släpps under vecka 36.

Här kan du med ett säsongskort säkra din plats för säsongen 2021/22!

Platsinformation:

Då vi enligt rådande restriktioner behöver hålla avstånd mellan grupper om åtta åskådare är det möjligt att du kommer behöva flyttas till en annan plats än den du har köpt. Detta gäller oavsett om du har lösbiljett eller seriekort.

Arenainformation:

Då vi i utgångsläget endast har en sektion öppen på SDHL-matcherna är det samma ingång som gäller för samtliga besökare. Om biljettförsäljningen ökar inför en match kommer vi successivt att öppna upp fler sektioner upp till maximala åskådarantalet som är 1 850. Arenan öppnar för besökare en timme innan nedsläpp.

Bar-/kioskinformation:

Kiosk samt toalett kommer att vara öppen i samband med matcherna.

Bortasupportrar:

Är välkomna i den mån det finns lösbiljetter.

Restaurang-, Skybar- & logeinformation:

Restaurangen och Skybar kommer att vara stängd i samband med SDHL-matcherna. Logeplatser kommer vara öppna, dock utan mat- eller dryckesservering. Gå in vid övriga entrén så blir du hänvisad till din plats.

Juniormatcher:

Arenainformation:

Enligt rådande restriktioner kommer Brynäs IF i samband med juniormatcher i A-hallen att ha möjlighet att ta in 300 åskådare och i samband med juniormatcher i B-hallen ha möjlighet att ta emot 50 åskådare. Enligt rådande restriktioner krävs att grupper om åtta håller avstånd till varandra. Då vi endast har en sektion öppen vid matcherna i A-hallen är det samma ingång som gäller för samtliga besökare. I B-hallen används vanliga entrén. Arenan öppnar för besökare en timme innan nedsläpp.

Platsinformation:

Vi uppmanar alla våra juniorspelare att endast ha en familjemedlem/närstående närvarande på matcher i B-hallen. Detsamma gäller bortalagets familjemedlemmar/närstående.

Bar-/kioskinformation:

Kiosk samt toalett kommer att vara öppen i samband med matcherna i A-hallen.

Andra klubbar:

Arenainformation:

När andra klubbar än Brynäs IF spelar hemmamatcher i Monitor ERP Arena räknas hemmalaget som arrangörsklubb och ansvarar för att säkerhet och restriktioner följs.

Övriga frågor:

Har du läst igenom texten som är kopplad till ditt evenemang och kategori men ändå har frågor? Då är du självklart välkommen att höra av dig till [email protected] så återkommer vi med svar så fort som möjligt.