Tisdag Tis 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Fredag Fre 10 Mars Mar
Lördag Lör 11 Mars Mar
Måndag Mån 13 Mars Mar
Tisdag Tis 14 Mars Mar
Onsdag Ons 15 Mars Mar
Torsdag Tor 16 Mars Mar
Fredag Fre 17 Mars Mar
Lördag Lör 18 Mars Mar
Söndag Sön 19 Mars Mar
Måndag Mån 20 Mars Mar
Tisdag Tis 21 Mars Mar
Torsdag Tor 23 Mars Mar

Bauer förlänger som huvudpartner till Brynäs IF

18 maj 2022 15:00
Brynäs IF

Vi fortsätter att spela hockey med Bauer som officiell hockey- och materialleverantör. Från hjälm till skridsko. Alltid med kvalitet och support i yttersta världsklass. Det står klart efter att Bauer och Brynäs IF har förlängt huvudpartnerskapet häromdagen.

– Känns mycket bra att vi nu gått i mål med avtalet. Det innebär fem nya år med världens främsta hockeyleverantör som partner. Det är ett starkt och omfattande huvudpartneravtal som ger föreningens alla lag bästa möjliga förutsättningar. Dessutom förstärker Bauer sitt engagemang i Brynäs IF:s hållbarhetsarbete och då framför allt i En bra start och Jämställdhetsresan som gör att vi kan ta ytterligare kliv även inom dessa verksamhetsdelar, säger Johan Cahling, kommersiellt och hållbarhetsansvarig i Brynäs IF.


Gällande själva materialupplägget så utvecklades detta för fyra år sedan vid Brynäs IF:s stora omtag kring SDHL-verksamheten. Där och då fick SDHL-spelarna för första gången i föreningens historia det material som de både önskade och hade behov av – samtidigt som vi bibehöll nivån av support för SHL-laget. I det nya avtalet som nu signerats, fördjupar vi vårt samarbete ytterligare för att skapa bästa möjliga förutsättningar för samtliga lag. Brynäs IF:s materialansvarige, Mattias "P" Pettersson, kommenterar förlängningen:

  • Det totala avtalsupplägget är Brynäs IF:s mest kompletta genom tiderna och det känns grymt bra, roligt och tryggt att vi nu fortsätter samarbetet med Bauer. Brynäs är en Bauerklubb och som materialansvarig är jag mycket glad att få möjlighet att fortsätta ha världens främsta företag på området som daglig partner.

Redan vid grundandet i Ontario 1927 var Bauer föregångare och innovatörer. När vi tillsammans införde den rena dräkten 2014 var vi tillsammans med Bauer föregångare genom att våga tänka nytt tillsammans. Och Bauer är sedan dess även varit huvudpartner till En bra start och en av möjliggörarna av Europas enda reklamfria matchdräkt – Den rena dräkten.

Marcus Johnsson, International Marketing Director på Bauer hockey förtydligar Bauers inställning till Brynäs IF, förlängningen och vad de via partnerskapet själva vill uppnå på och vid sidan av isen.

– Vi är glada över att än en gång kunna förnya vårt samarbete med Brynäs IF och på så sätt fortsätta ett långvarigt partnerskap med en anrik förening byggd på mycket hjärta och lång tradition. Vi ser med spänning fram emot denna fortsatta resa och arbetet vi tillsammans har framför oss både på och vid sidan av isen för att göra hockeyn mer inkluderande och jämlik där alla känner sig trygga och välkomna. Hockey är en sport för alla och arbetet Brynäs IF gör genom En Bra Start, erbjuder just denna möjlighet. Hockey är större än vad som enbart händer på isen, det handlar lika mycket om att utbilda framtidens spelare som att utbilda bra människor. Detta är något som Brynäs IF starkt värnar för och är en av de viktigaste faktorerna i vårt partnerskap. Tillsammans skall vi jobba för att skapa en positiv bild av sporten och möjliggöra skapandet av positiva gemenskaper, ögonblick och minnen - för alla.