Tisdag Tis 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Fredag Fre 10 Mars Mar
Lördag Lör 11 Mars Mar
Måndag Mån 13 Mars Mar
Tisdag Tis 14 Mars Mar
Onsdag Ons 15 Mars Mar
Torsdag Tor 16 Mars Mar
Fredag Fre 17 Mars Mar
Lördag Lör 18 Mars Mar
Söndag Sön 19 Mars Mar
Måndag Mån 20 Mars Mar
Tisdag Tis 21 Mars Mar
Torsdag Tor 23 Mars Mar

Den rena dräkten

Ishockeyns första och enda i sitt slag i Europa. Sedan säsongen 2014/15 spelar vi i tröjor helt fria från reklam och endast loggorna för Brynäs IF och En bra start syns på matchdräkten.

Matchstället har flera gånger blivit framröstad till svensk hockeys estetiskt vackraste sedan reklamen försvann. Men det är egentligen sekundärt.

Den rena dräkten symboliserar våra huvudpartners förflyttning från exponering till samhällsnytta. Från traditionell tröjreklam till det arbetet de tillsammans gör via En bra start. En symbol för det hållbarhetsarbete vi gör tillsammans med våra partners, supportrar, medlemmar, spelare och medarbetare.

En symbol för barns rättigheter

Resan med vårt hållbarhetsarbete för att ge fler barn en bra start i livet inleddes 2014. När vi tog fram Den rena dräkten gjorde vi det för att uppmärksamma de goda saker vi gör vid sidan av isen tillsammans med våra partners.

De enda loggor som syns på dräkten är Brynäs IF:s egen logotyp samt den för En bra start, vår sociala hållbarhetsverksamhet. Varje säsong bärs matchstället av våra lag, från U10 och flicklagen till våra representationslag i SHL och SDHL.

Som ett kommunikativt verktyg använder vi Den rena dräkten för att påminna om vårt ständigt pågående arbete för en mer hållbar nutid och framtid. Till exempel lät vi under säsongen 2016/17 barn från regionen välja ut ord som de tyckte representerade vad som var viktigt för att ge barn en bra start i livet. Orden fick under en match synas på Den rena dräkten för att belysa för alla åskådare, supportar och andra klubbar om vikten av vårt hållbarhetsarbete.