Tisdag Tis 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Fredag Fre 10 Mars Mar
Lördag Lör 11 Mars Mar
Måndag Mån 13 Mars Mar
Tisdag Tis 14 Mars Mar
Onsdag Ons 15 Mars Mar
Torsdag Tor 16 Mars Mar
Fredag Fre 17 Mars Mar
Lördag Lör 18 Mars Mar
Söndag Sön 19 Mars Mar
Måndag Mån 20 Mars Mar
Tisdag Tis 21 Mars Mar
Torsdag Tor 23 Mars Mar

Frågor & svar

Varför gör Brynäs Privatpartner?

Alla klubbar har olika sätt där de särskiljer sig när det kommer till att generera intäkter. Brynäs IF har ett enormt stöd i hela Sverige men alla brynäsare har inte alltid möjlighet att ta sig till Gävle för att stötta oss på hemmaplan. Vi är oerhört tacksamma för det stöd vi får i olika arenor runtom i landet men rent ekonomiskt gynnar detta enbart våra konkurrenter. Då finns Privatpartner som ett alternativ för de som ändå vill bidra ekonomiskt till Brynäs.

Varför ska jag bli Privatpartner?

Som Privatpartner tar du aktivt ställning i att bidra till ett mer framgångsrikt Brynäs IF. Den största och viktigaste anledningen för dig att vara Privatpartner är att du får ett Brynäs IF med större ekonomiska muskler och mer slagkraft i alla föreningens delar mot visionen att ”skapa vinnare på och vid sidan av isen”.

Låt oss leka med tanken att 3 000 personer väljer att bli aktiva privatpartners på silvernivå. Det skulle i så fall varje år inbringa över 3,5 miljoner kronor till föreningen och placera Privatpartner på samma nivå som våra största partnerskap.

Vad har pengarna gått till och vad kommer de gå till framöver?

Precis som övriga inkomster till Brynäs IF går intäkterna från Privatpartner till att förstärka hela föreningen. Till att stärka herrtruppen och ta SDHL-laget till final. Förstärka juniorverksamheten och driva vår arena. Till att göra skillnad för tusentals barn i regionen och mycket mer. Intäkterna går till att investera i de områden som krävs för att vi ska närma oss våra målsättningar.